Wie zijn we?

’t Hovenierke begon in Zedelgem als een klein groenten- en fruitwinkeltje in 1997. Ondertussen is deze groenten- en fruitwinkel uitgegroeid tot een winkel met een ruimer assortiment en is deze van moeder op dochter overgelaten. Silke heeft haar diploma diëtiste en helpt de klanten graag verder als ze advies willen over een bepaald product. Bryan werkte altijd als sous-chef in een restaurant, nu houdt hij zich vaak bezig met het maken van onze rauwkost bereidingen zoals: gemengde sla, tomaten in bieslook, geraspte wortels, pastasalades etc. 

Wij houden van verse producten, daarom werken we samen met verschillende boeren, zodat de groenten en het fruit zo vers mogelijk tot bij jullie komen. We staan voor kwaliteit en versheid. Naast groenten en fruit hebben we ook een zeer ruim assortiment aan kaas, eigenlijk zijn we ook een kleine kaaswinkel. Kaasplanken maken wij met veel plezier klaar voor jullie. We proberen alles steeds zo lokaal mogelijk te houden, daardoor vind je ook heel wat streekproducten bij ons. We luisteren steeds naar de vraag van de klant en hebben hierdoor een ruim assortiment. 

Bij ons kom je terecht in een winkel met een warm hart. Klanten zijn meer dan enkel klanten en we willen iedere klant met een fijn gevoel naar buiten laten gaan. 

Tot snel!

 

 • Kaasplank

  Normale prijs Vanaf €32,00 EUR
  Normale prijs Aanbiedingsprijs Vanaf €32,00 EUR
  Kaasplank
 • Tapasplank 't Hovenierke

  Normale prijs €45,00 EUR
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €45,00 EUR
  Tapasplank 't Hovenierke
 • Tapasschotel klein

  Normale prijs €28,00 EUR
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €28,00 EUR
  Tapasschotel klein