top of page

Wie zijn wij?

Hoe het voor ons begon 

't Hovenierke bestaat al sinds 1997. Als je 't Hovenierke hoorde, dacht je meteen aan Mieke. Mieke deed de winkel al die jaren met plezier en ze deed het uitstekend. Silke merkte, na jaren van ontkenning, dat ze eigenlijk ook heel graag in de winkel was. Het heft in eigen handen nemen en het wat moderner aanpakken, ze zag het gebeuren. Dus besloten Silke en haar vriend Bryan om de winkel over te nemen in 2022. 

Wie zijn we nu juist? 

Ik, Silke, ben diëtiste, maar heb geen zittend gat. Ik werkte jaren in een bakker als jobstudent, tot ik ging werken in een restaurant als zaalmedewerker. Daar leerde ik Bryan kennen. Bryan was de sous-chef in het restaurant. In de corona periode merkten we beiden dat er toch meer in het leven is dan een job in de horeca, waar weinig tijd voor familie en vrienden overbleef. 

Toen beslisten we om de winkel over te nemen. Intussen zijn we een eindje verder en het was met vallen en opstaan. Hard werken, weinig vrije tijd, heel veel vermoeidheid, maar het geeft zoveel voldoening. We willen hard werken, want thuis hebben we 3 konijntjes, 6 kippen, 2 katten en een hond om te onderhouden, jaja we zijn grote dierenliefhebbers.... Maar wat hebben we gemerkt na een eind? Het is het allemaal waard. We worden iedere dag zo gelukkig dat wij die job kunnen doen. Dat wij ons ding kunnen doen en onze eigen baas zijn. Dat komt natuurlijk ook door klanten als jullie. Bedankt :)

01_04_23_thovenierke_svpphotography_108.jpg

Powerteam

Bryan & Silke vullen elkaar perfect aan. Maar zonder een helpende hand, komen we er niet. Bedankt aan iedereen om ons team compleet te maken!

bottom of page